Op dinsdag 21 juli is POPUP Live met Peter Van de Veire te gast op de Grote Markt in Roeselare. Peter Van de Veire presenteert deze zomer de nieuwe muziekshow van Eén: "POPUP Live" .

Het avondprogramma start om 19 uur, waarbij een dj het publiek al opwarmt.

Om 20.30 uur geeft presentator Peter Van de Veire de aftrap van het muziekprogramma.

 

Volgende artiesten bouwen een feestje in Roeselare : Billie Leyers, Safi en Spreej, De Romeo's, K3, Raymond van het Groenewoud en Ghost Rockers de revue met. Na het programma zet Bart Kaëll de Grote Markt nog even in vuur en vlam met een optreden.

Schepen Kris Declercq: "De komst van Pop-Up-Live is een versterking van de festivalzomer in onze stad. Daar zetten we graag op in. Dergelijke zomerevents brengen sfeer & Roeselende ambiance op onze pleinen".

Op het programma staat muziek van nationale en internationale artiesten. Naast de hits van het moment is er volgens de persdienst van de VRT ook plaats voor "muzikale verrassingen". "Pop up live" start op zondag 5 juli en loopt tot en met 30 augustus op Eén.

Op 21 juli is PopUp Live te gast in Roeselare. Om 19 uur bijt Dimitri D'Anvers de spits af met een DJ set. Hierna volgt een spel van plagen en uitdagen tussen Bart Kaëll en een aantal verrassingsartiesten. De muziekshow wordt die avond opgenomen en is te zien op Eén op zondag 2 augustus.

Pop Up Live biedt meer dan wat op televisie wordt uitgezonden. Voorafgaand wordt de stad opgewarmd met een dj-set en na de opnames gaan de optredens nog een tijdje verder. Het zal ongetwijfeld veel mensen uit de wijde omgeving naar Roeselare lokken. De terrasjes op het Stationsplein zullen op 21 juli zeker veel volk lokken. 

De opnames vinden plaats op de Grote Markt waardoor de traditionele 21 juli-activiteiten dit jaar verhuizen naar het Stationsplein.

De reeks opnames van Pop Up Live starten  op zondag 5 juli en loopt tot en met 30 augustus.
Hieronder een overzicht van alle opnames & uitzendingen op één:

 

Schepen Marc Vanwalleghem : "Op deze nationale feestdag zijn er overdag tal van activiteiten op & rond het Stationsplein. We werken hiervoor samen  met de vaderlandslievende verenigingen. De 21-juli-viering wordt afgerond op de Grote Markt met  "Pop-up-Live" als de ideale afsluiter op deze nationale feestdag".

OVERZICHT VAN DE ACTIVITEITEN ROND 21 JULI (STATIONSPLEIN)