Zondag 4 september organiseerde CD&V-Roeselare voor de 4de maal op rij haar Zomerhappening. Met dit evenement wil CD&V elk jaar een specifiek deelgebied van Roeselare promoten. Door telkens een andere deelgemeente in de kijker te stellen, wil CD&V haar aanwezigheid “midden de mensen” benadrukken. Na Beitem/de Zilverberg, Oekene en Rumbeke was Beveren dit jaar de plaats van afspraak.

De verzorgde barbecue zorgde voor een gezellige en volkse sfeer in De Nieuwe Deure. Jong en oud toonden zich van hun sportiefste kant tijdens een wandel- en fietszoektocht doorheen mooie en minder bekende plaatsen in Beveren. Na de inspanning was er tijd voor pannenkoeken, de prijsuitreiking en een gezellige babbel.

Voor de 2de maal was er de uitreiking van de “oranje pluim”, een jaarlijkse symbolische prijs aan vrijwilligers als erkenning voor hun onbaatzuchtige inzet voor anderen. Dit jaar werd vzw De Graancirkel in het daglicht geplaatst. Het enthousiasme en de inzet van hun vrijwilligers voor de kansarmen is onbetaalbaar en verdient onze oprechte appreciatie.

Ook volgend jaar wil de partij zoveel mogelijk Roeselarenaars bijeen krijgen. Dan wordt Roeselare Centrum de plaats van afspraak voor de 5de editie van de Zomerhappening.

 

 

Klik hier om de foto's van de Zomerhappening 2011 te bekijken