Mensen worden pas echt gelukkig in een omgeving waar ze zich thuis voelen. Daarom zet CD&V in op sterke lokale projecten, ook in Roeselare.

De bevolking is de afgelopen jaren stevig gegroeid. De kaap van 60.000 Roeselarenaars is in zicht. Deze groei vroeg een uitbreiding van bepaalde diensten. Deze uitbreiding kon pas echt slagen dankzij een goede samenwerking tussen de stad en de Vlaamse, federale overheid en ja, zelfs het Europese niveau.

In Roeselare denken we onder andere aan de uitbreiding van de kinderopvang, de verfraaiing van de stationsbuurt, de vernieuwing van de Westlaan, de bouw van de nieuwe kliniek AZ Delta, de uitbreiding van onze woonzorgcentra...

Zonder samenwerking met de hogere overheden zou onze stad er niet zo fraai uitzien! Net daarom is het van belang om te kiezen voor lokale beleidsmakers met sterke netwerken in Brussel.

Op 25 mei vragen we dan ook uw stem om onze inspanningen voor Roeselare en haar deelgemeenten verder te zetten. Een stem voor CD&V maakt het verschil in uw buurt!

CD&V-parlementsleden Griet Coppé en Nathalie Muylle trokken, stevig geworteld in Roeselare, wekelijks naar Brussel om de Roeselaarse belangen te verdedigen. Schepen Kris Declercq doet dag in, dag uit hetzelfde. Deze CD&V-ploeg denkt op 25 mei ook aan de toekomst & schuift een sterke ploeg naar voor met jonge talenten: nationaal JONGCD&V-voorzitter Tom Vandenkendelaere en lokaal CD&V-voorzitter Klaas Keirse.

CD&V Roeselare