Sport Na School voor het secundair onderwijs, een organisatie van Stichting Vlaamse Schoolsport en Bloso, i.s.m. de Stad Roeselare, gaat begin oktober van start.

In Roeselare kunnen de leerlingen van het secundair onderwijs met een SNS-pas een schooljaar lang onbeperkt en ongebonden sporten. Sport-Na-School start op 7 oktober, maar wie nog niet overtuigd is, kan van 30 september tot 4 oktober het aanbod gratis uitproberen.

Met een SNS-pas kan je na de schooluren kiezen uit een reuze-sportaanbod in Roeselare: van fitness tot zwemmen, dansen tot zelfverdediging, paardrijden tot bowlen,... Het volledige aanbod en de laatste nieuwtjes staan op www.sportnaschool.be. Regelmatig sporten wordt extra beloond met een sessie paintball in mei.

Een semesterpas kost 30 euro, een jaarpas 45 euro en wil je in de schoolvakanties verder sporten, dan betaal je 10 euro.
Meer informatie krijg je bij je leerkracht lichamelijke opvoeding en via de website. Wie enkel een vakantiepas wil, een Vrijetijdspas heeft of niet (meer) terecht kan bij zijn school kan een pas kopen in het JIP – Botermarkt 22 te Roeselare.