Dat Roeselare vol sportievelingen zit, wist je wellicht: maar dat het Loopcriterium "Roeselare Loopt" volgende week van start gaat, was je misschien ontgaan. Daarom geven we graag het overzicht van de stratenlopen in onze stad.

Hoog tijd om de conditie op peil te brengen & te genieten van deze loopevents

WORD JIJ DE KAMPIOEN VAN DE ROESELAARSE STRATENLOPEN?

Roeselare loopt is een gratis regelmatigheidscriterium voor lopers en joggers dat plaatsvindt in  Roeselare. Voor  de  afzonderlijke  wedstrijden  zijn  wel  inschrijvingsgelden  vastgelegd.  Deze  worden afzonderlijk door elke organisator bepaald.

Elke deelnemer van de afzonderlijke stratenlopen wordt automatisch ingeschreven voor het criterium.De  loper  dient  zich wel voor  iedere  wedstrijd  apart  in  te  schrijven bij  de afzonderlijke organisaties waaraan hij/zij wenst deel te nemen en wordt pas opgenomen in het eindklassement of op de definitieve deelnemerslijst van het criterium bij deelname aan minstens 5 van de eerste 7 loopwedstrijden op de kalender.

De laatste stratenloop ‘Santa Run’ telt niet mee in de eindberekening omdat op datum van deze loop ook de afsluitende prijsuitreiking van het criterium wordt georganiseerd.

Neem deel aan de lange afstandslopen van volgende wedstrijden:
(Klik op de naam van de run voor meer info)

Klik hier om het reglement van dit criterium te bekijken

De top 3 wordt beloond met een mooie waardebon.  De prijzen worden uitgereikt op 20 december na de Santarun Roeselare.

LOOP JE LIEVER RECREATIEF?

Neem deel aan de korte of lange afstand van minstens vijf van bovenstaande stratenlopen en maak kans op twee vliegtickets naar keuze. Bovendien wordt jouw deelnamegeld deels terugbetaald via sportcheques.

Het  organisatiecomité  bestaat  uit  de  organisatoren  van  de  deelnemende wedstrijden, aangevuld met een medewerker van de sportdienst.

Contact: sport@roeselare.be (051/ 26 23 60)