Roeselare vormt met 700 handelszaken en 4000 ondernemingen het bedrijvige hart van West-Vlaanderen. De stad draagt hartelijkheid, veelzijdige kwaliteit en ijzersterke service hoog in het vaandel.

Maar omdat stilstaan achteruitgaan is, ontwikkelde stad Roeselare een kernplan. Daarin bouwen ondernemers, handelaars en shoppers samen aan het grootste winkel- en wandelcentrum in openlucht: hippe winkels, comfortabele omgeving en grotere klanttevredenheid.

 

Thema-avond  "Retail-stad van de toekomst"
op dinsdag 20 oktober in de Cityscoop

Op dinsdag 20 oktober wordt  het kernplan voorgesteld tijdens ‘Retail-stad van de toekomst’, een boeiende thema-avond voor alle handelaars in onze stad. Die avond geven toonaangevende sprekers hun visie op de retail van morgen. Handelaars zijn welkom op dinsdag 20 oktober 2015 vanaf  18u30 in de Cityscoop, Gasstraat 25, 8800 Roeselare.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk via: http://kernplan.roeselare.be. Uiterlijk voor 16 oktober 2015

Het ‘Kernplan’ biedt een ambitieus, strategisch antwoord op al deze uitdagingen, en werd ontwikkeld door de stad Roeselare i.s.m. zijn partners Unizo enVzw Centrum Roeselare.Het Kernplan is overigens een startpunt want ook handelaars, retailers, shoppers en inwoners blijven inspraak hebben om samen mee te bouwen aan de toekomst van hun stad.

Programma:

19 uur Inleiding en voorstelling Kernplan Roeselare door schepen Kris Declercq
 
Debat met:

  • Bill Grimsey (UK), retail-goeroe
  • Cor Molenaar (NL), professor en retail-specialist
  • Tony Merkelbach (NL), city marketeer Lelystad

Slotwoord door burgemeester Luc Martens

Meer info:

Klik hier om de uitnodiging te bekijken

Klik hier om je in te schrijven