Vandaag overhandigden Minister-President Kris Peeters , minister Hilde Crevits & Nationaal JONGCD&V-voorzitter Tom Vandekendelaere uit Roeselare een cheque van 12.000 euro aan Music For Life.

Onder de noemer Warm Vlaanderen verkopen CD&V’ers in heel Vlaanderen oranje handschoenen. De afgelopen twee weekends werden de oranje handschoenen ook op de kerstmarkt te Roeselare verkocht.

De opbrengst gaat naar 6 goede doelen in het kader van Music For Life!, en naar de slachtoffers van de tyfoon op de Filippijnen. In totaal organiseerden we tot op heden meer dan 70 verschillende acties in Vlaanderen, waaronder deelnames aan heel wat traditionele kerstcorrida’s, kersmarkten & nieuwjaarsdrinks. Onze acties lopen nog tot 16 februari.

Vandaag liep een groep CD&V’ers onder aanvoering van minister-president Kris Peeters en minister Hilde Crevits van Puurs naar De Schorre in Boom. Ze overhandigden er samen met voorzitter Wouter Beke, staatssecretaris Servais Verherstraeten, Vlaams fractieleider Koen Van den Heuvel en jongerenvoorzitter Tom Vandenkendelaere de voorlopige opbrengst van onze acties.

Met veel trots presenteerden ze een cheque t.w.v. 12 000 euro aan Music For Life! Kris Peeters overhandigde ook een paar oranje handschoenen aan de presentatoren van MFL!, om zich ook de resterende momenten in de buitenlucht nog lekker warm te kunnen houden. JONGCD&V brak een spaarpotje & deed er nog 500€ bovenop. Totaal : 12.500 euro!

CD&V Roeselare gaat door met de verkoop van oranje handschoen tijdens al nieuwjaarskaravaan doorheen de stad.

Lees meer over de volgende Roeselaarse acties door hier te klikken

Beklijk de overhandiging van de cheque in onderstaand filmpje :