Ondernemend Roeselare & CD&V Roeselare nodigen iedereen graag uit om -tijdens de de kerstmarkt voor het goede doel - een bezoekje te brengen aan de Kersttent in de Zuidstraat op zondag 15 december &  op zondag 22 december 2013.

De tent staat opgesteld naast tearoom Mahieu in de Zuidstraat, telkens van 13 tot 20 uur.

Foto's van de kerstmarkt kan je bekijken door hier te klikken

 

Ondernemend Roeselare wil de slachtoffers van Haiyan steunen. Ook jij kan daarbij helpen. Kom naar onze verwarmde Kersttent  op zondag 15 december & zondag 22 december tussen 13 tot 20 uur.

De opbrengst van beide zondagen gaat naar de slachtoffers van Haiyan in de Filipijnen. Ook jij kan je steentje bijdragen door een bezoekje te brengen aan de verwarmde kersttent, in de Zuidstraat naast tearoom Mahieu. Je bent er hartelijk welkom!

In de Kersttent is ook CD&V paraat om oranje handschoenen van de actie #warmvlaanderen te verkopen t.v.v. van vzw Gandalf & Haiyan 21-21 (Music For Life).

Kom langs & proef de sfeer, voel de warmte. Geniet van een gezellige babbel met vrienden & kennissen. Mogen we ook vragen om een kleine duit in het zakje te doen zodat we ook tijdens de kerstdagen de mensen van de Filipijnen kunnen helpen?

Graag afspraak op de Kerstmarkt.

 

Klaas Keirse
Voorzitter CD&V Roeselare

Jan Hamers
voorzitter Ondernemend Roeselare

 #warmvlaanderen