De Lijn brengt een nieuwe handige online kaart uit die het duurzame vervoersaanbod in Roeselare bundelt.

De lancering gaat gepaard met enkele leuke en budgetvriendelijke aanbiedingen. Vanaf 1 oktober is een duurzaam vervoersmiddel proberen tijdelijk extra voordelig.


Ontdek en kies je bus-, fiets-, auto- en treinvoordelen

Schepen Griet Coppé : "Uw  vervoer anders organiseren? Het kan! Je woont in Roeselare? De bus is dan altijd vlakbij. Maar wist je dat er nóg mogelijkheden zijn om je snel en duurzaam te verplaatsen? Ontdek ze op www.groenemobizone.be & kies de aanbiedingen die jou kunnen helpen en probeer ze nu extra voordelig uit. Zo ben je op elk moment mobiel én je bouwt mee aan een vlot bereikbaar en groener Roeselare".

Roeselare heeft verschillende duurzame verplaatsingsmogelijkheden. De Lijn bundelde het aanbod in één nieuwe handige online kaart.

Via www.groenemobizone.be maak je kennis met de 144 haltes van De Lijn, de trein, de 2 cambio- en 2 autopia-standplaatsen, het fietspunt en Blue-bike punt in Roeselare.

Tal van voordelen voor duurzaam verplaatsen in Roeselare

Van 1 oktober tot 9 november kunnen Roeselaarnaars genieten van een interessant pakket van voordelen om al deze vervoermiddelen uit te proberen.

  • Zo kan een gratis 10-beurtenkaart voor bus en tram worden aangevraagd,
  • Je kan via de site ook een gratis mini-railpas voor 2 treinritten aanvragen
  • of een aansluiting bij cambio-autodelen zonder abonnementskost
  • of kan een Blue-bike fiets worden gehuurd aan 1euro per dag.
  • Gratis nazicht van je fiets
  • .....

vraag je online voordelen via www.groenemobizone.be

Met deze campagne wordt het vervoeraanbod op een kant-en-klaar schoteltje gepresenteerd en kan elke Roeselarenaar zelf kiezen welk middel hij wanneer en voor welke verplaatsing gebruikt.

Met dit pakket aan duurzame vervoermiddelen hoopt De Lijn iedere inwoner een waardig alternatief te bieden voor vele verplaatsingen die anders met de eigen wagen zouden gemaakt zijn.