Het Wielermuseum van Roeselare verkast binnenkort naar de Paterskerk & doet voor de verhuizing naar de kerk graag een beroep op het enthousiasme van het publiek. De medewerkers roepen iedereen op om deel uit te maken van een menselijke verhuisketting. Het is de bedoeling dat iedereen ‘in peloton’ de fietscollectie verhuist.

Vier dagen na de start van de Tour de France in Utrecht begint het Wielermuseum op woensdag 8 juli aan zijn eigen Grand Départ richting Paterskerk. Daar krijgt het museum vanaf september 2015 tijdelijk een nieuw onderkomen en dat voor de duur van de geplande renovatie- en verbouwingswerken.
 
Het Wielermuseum doet voor de verhuis naar de Paterskerk graag een beroep op het enthousiasme van het publiek. We roepen iedereen op om deel uit te maken van een menselijke verhuisketting. Bedoeling is dat we 'in peloton' de fietscollectie verhuizen.
 
Verhuizers krijgen een uniek Supporters-t-shirt en worden verwelkomd met een ontbijt. Na het ontbijt trekken we in groep met de fietsen richting Paterskerk.
 
Zet jij ook je schouders onder onze verhuis en stap je mee als supporter? Bevestig je deelname vóór maandag 15 juni. Vergeet niet je t-shirtmaat door te geven.
 
PRAKTISCH

  • Le Grand Départ - menselijke verhuisketting tussen Wielermuseum & Paterskerk
  • Woensdag 8 juli 2015
  • Bevestig vóór 15 juni je deelname via wielermuseum@roeselare.be of 051 26 87 40.

 
Le Grand Départ is één van de vele publieksactiviteiten tijdens de renovatie- en verbouwingswerken in het Wielermuseum.

Volg het volledige parcours op www.wielermuseum.be/onderweg.