De Ketnet Zomertour in Roeselare brengt op zaterdag 15 augustus jouw helden naar je toe! Prinsessia en de Helden samen met oa. de Ketnet Band, Kadanza en Ketnet Kingsize zullen aanwezig zijn. Daarnaast kun je ook genieten van namiddag met muziek, sport en spel.

Ketnet komt naar je toe, en hoe! Deze zomer strijkt Ketnet neer in Roeselare met een bruisend festivaldorp, waar plaats is voor de strafste artiesten en de leukste spelletjes, én waarbij jij kans maakt om op tv te komen.

Afspraak op zaterdag 15 augustus 2015
op de Grote Markt in Roeselare van 14 tot 18 uur.

Blikvanger op het plein is het indrukwekkende showpodium. Dat biedt plaats aan al jouw muzikale helden: De Helden brengen een spetterende show, de KetnetBand komt een gigantisch verjaardagsfeest bouwen en je herbeleeft live de hoogtepunten uit succesvolle musical Kadanza.


Maar da’s nog niet alles: Ketnet King Size On Stage is nog zotter en grootser dan wat je al gezien hebt op tv, en als top of the bill kan je de longen uit je lijf schreeuwen voor Prinsessia. Voor elk optreden brengt één van de Ketnet-wrappers je in de juiste sfeer. 

Na elk concert kan je in het festivaldorp trouwens op de foto met je favoriete artiest. Je kan er ook zelf aan de slag in de knutselhoek van Ketnet en bijvoorbeeld net zoals kok Hannes de beroemde fruitsaté’s maken uit Broodje Kaas. Of een kijkje nemen bij de teletijdmachine van professor Barabas. Of een nooit gezien kunstwerk maken met de miljoenen Legoblokjes die op jou liggen te wachten. 

En wie ervan droomt om ooit eens op tv te komen moet zéker naar de Ketnet-zomertour komen. Want in het festivaldorp loopt de hele dag een tv-ploeg rond om leuke filmpjes op te nemen die de weken nadien op tv te zien zijn. Zorg dus dat je hen tegen het lijf loopt! Of droom je er na zo’n muzikale namiddag van om zelf op een podium te staan? Geen probleem, want Ketnet Musical organiseert ter plekke de allereerste audities. Laat zien hoe goed jij kan zingen, dansen en acteren, en wie weet speel jij binnen een paar maanden wel een hoofdrol in de nieuwe musical.

Zet je dus maar schrap, want Ketnet komt deze zomer naar je toe, en hoe!

Klik op de foto de affiche hiernaast om die groter te bekijken.

Meer info : www.ketnet.be