Van donderdag 1 tot en met zondag 11 november vindt in de Roeselaarse Expohallen de 66ste jaarbeurs plaats. Het belooft terug een editie te worden waar standhouders, bezoekers en toevallige passanten aan hun trekken zullen komen.

Op een oppervlakte van 10.000 m² stellen 200 standhouders uit Roeselare en omstreken opnieuw hun laatste nieuwigheden voor. De beurs focust op interieur, bouw en renovatie, buitenlandse vakantiebestemmingen, auto's, textiel, voeding en demonstratie-artikelen.

De deuren zijn elke dag geopend tussen 14 en 19 uur. "Dit concept mag traditioneel rekenen op duizenden bezoekers", weet Stijn Couvreur, voorzitter van het Jaarbeurscomité. "We zijn het enige grote dergelijke evenement in de wijde omtrek. Er is gratis parking op de parking nabij de Expo, aan de Reo-veiling en bij Syntra West."

Gratis pendelbus

"Ook de gratis pendelbus tussen de Grote Markt en de Expo blijft een interessant alternatief. Op beide vrijdagen (2 en 9 november) gaat de seniorenvoordeeldag door en op woensdag 7 november staat er een Kindernamiddag met Radio Bingo op het programma. Donderdag 8 november hebben we terug een Nocturne waarbij de deuren open blijven tot 22 uur en elke dag zijn er kookdemonstraties te beleven." De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt 7 euro, kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen 0,50 euro en kinderen jonger dan 6 mogen gratis binnen.

Meer info vind je op www.jaarbeursroeselare.be en volg ons ook op facebook via Beurzen Roeselare.