De jongeren van CD&V Roeselare doen een oproep om in deze tijden geen enkel Roeselaars kind te vergeten. Met de actie "Iedereen Kerstman"  willen ze graag geschenkjes verzamelen om het onder de kerstboom te leggen van kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijker hebben.

Wat voor de meeste kinderen de gewoonste zaak van de wereld is, is voor andere kinderen vaak geen evidentie”, zegt Helena Gheysen – initiatiefnemer van dit project bij de jongeren.

Samen met zoveel mogelijk Roeselarenaars willen we meer begrip en vooral een positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen die het financieel zwaar hebben.

Sander Braeye, jongerenvoorzitter: “Oltegoare Roeselare is meer dan een leuze, JONGCD&V ziet het als een werkwoord. In deze warme tijd moeten we als warme stad écht iedereen betrekken. Zeker in deze periode van het jaar zijn symbolische duwtjes in de rug voor velen vaak welkom.”

Concreet roepen de jongeren op om een geschenk onder de boom te komen leggen op de CD&V-stand tijdens de kerstmarkt op 23 december, het bedrag bepaal je zelf, maar de jongeren hopen op uw steun om kinderen gelukkig te maken! Geen inspiratie? Er staat ook een spaarpotje klaar waarmee u ook de erkende organisatie kan steunen.

Meer info : www.iedereenkerstmanrsl.be

Help jij mee aan een glimlach op een Roeselaars kindergezicht?

  • Waar? Tijdens de kerstmarkt kan je de CD&V-tent terugvinden op de hoek van de markt en de Zuidstraat
  • Hoe? Breng je geschenk mee en leg het onder onze kerstboom – zo vindt het zijn weg naar de juiste organisatie
  • Wanneer? Op zondag 23 december vanaf 9u – geen nood, als het niet lukt die dag kunt u altijd Helena Gheysen contacteren via: 0476 72 20 30