Dat Roeselare vol sportievelingen zit, wist je wellicht: maar dat het Loopcriterium "Roeselare Loopt" ook dit jaar weer de krachten bundelt was je misschien nog niet opgevallen.  Met "Dwars over de Mandel" start het loopcriterium op 22 april

Hoog tijd om te werken om de conditie op peil te brengen & vanaf april te genieten van deze loopevents

Roeselare loopt is een gratis regelmatigheidscriterium voor lopers en joggers dat plaatsvindt in  Roeselare. Voor  de  afzonderlijke  wedstrijden  zijn  wel  inschrijvingsgelden  vastgelegd.  Deze  worden afzonderlijk door elke organisator bepaald.

Elke deelnemer van de afzonderlijke stratenlopen wordt automatisch ingeschreven voor het criterium.De  loper  dient  zich wel voor  iedere  wedstrijd  apart  in  te  schrijven bij  de afzonderlijke organisaties waaraan hij/zij wenst deel te nemen en wordt pas opgenomen in het eindklassement of op de definitieve deelnemerslijst van het criterium bij deelname aan minstens 5 van de eerste 7 loopwedstrijden op de kalender.

De laatste stratenloop ‘Santa Run’ telt niet mee in de eindberekening omdat op datum van deze loop ook de afsluitende prijsuitreiking van het criterium wordt georganiseerd.

Neem deel aan de lange afstandslopen van volgende wedstrijden: 

De top 3 wordt beloond met een mooie waardebon. 

  • De prijzen worden uitgereikt op 28 december na de Santarun Roeselare.
  • Bekijk hier het eindklassement van de editie in 2015. 

LOOP JE LIEVER RECREATIEF?

Neem deel aan de korte of lange afstand van minstens vijf van bovenstaande stratenlopen en maak kans op twee vliegtickets naar keuze.

Bovendien wordt jouw deelnamegeld deels terugbetaald via sportcheques.