De helft van de Belgen heeft een abonnement dat niet aangepast is aan zijn werkelijke telecommunicatiebehoefte: Stad Roeselare wil je helpen om de meest passende & voordelige tarieven te kiezen voor je gsm, internet of televisiegebruik.

Kom naar de spreekuren die in Zuidstraat 15, Roeselare, op 25 en 26 november 2013 van 14 u. tot 19 u. plaatsvinden. Stad Roeselare organiseert -i.s.m. met de federale overheidsdienst Economie- speciale zitdagen om je informatie te geven over de beste tarieven voor telefonie, gsm en internetgebruik. Voor het gebruik van telefoon, GSM, internet en TV beschikt één Belg op twee immers over een abonnement of tarief dat niet aangepast is aan zijn werkelijke telecommunicatiebehoeften. Of het nu gaat om een pack ‘vaste telefoon, internet, digitale tv’, een prepaid gsm-kaart of een abonnement, vele gebruikers hebben vaak geen idee van wat ze echt nodig hebben. Zo kiezen ze uit onwetendheid voor een (veel) te uitgebreide formule uit schrik dat ze niet over een voldoende snelle verbinding of downloadcapaciteit zouden beschikken. Of ze behouden uit conservatisme verschillende jaren hetzelfde abonnement zonder te kunnen genieten van de op de markt waargenomen voortdurende prijsdalingen.

Daarom organiseert de FOD Economie een grootschalige informatiecampagne in samenwerking met alle geïnteresseerde gemeenten om al die mensen rechtstreeks te helpen hun gebruikersprofiel beter te leren kennen en de voor hen meest voordelige telecom-aanbieding te kiezen. Deze campagne richt zich tot alle burgers.

Op 25 en 26 november is er in Zuidstraat 15 van 14 u. tot 19 u. een zitdag waar jij ook de nodige hulp krijgt bij de vergelijking van de verschillende telecomaanbiedingen. Breng je laatste telefoon-, gsm-, internet- of tv-facturen mee

 

Je kan vooraf al eens zelf jouw beste tariefplan bekijken via www.bestetarief.be

Klik hier voor meer info over deze campagne op de website van FOD Economie