Wordt het Stationsplein in Roeselare het ultieme EK-plein van de provincie? De stad wacht vol spanning op het antwoord, nu het werd geselecteerd door radiozender Qmusic om de Q-wedstrijdbal te ontvangen tijdens één van de eerste drie matchen van de Rode Duivels. De wedstrijdbal is een grote mobiele pop-upstage die van het voetbalfeest een heuse knaller kan maken. In de Q-wedstrijdbal zit ge-wél-dige feestmuziek, gedraaid door Regi en een Q-dj die er samen met jou voor, tijdens en na de match een topfeest van willen maken!

Roeselare is net zoals Lier, Geraardsbergen, Lokeren, Sint-Truiden en Turnhout... kandidaat om de Q-wedstrijdbal te winnen. Let’s have a ball!

Op maandag 13, zaterdag 18 en woensdag 22 juni spelen onze Rode Duivels hun wedstrijden voor de groepsfase van het EK. Hazard, Lukaku en De Bruyne hebben ons al beloofd dat zij voor de goals zullen zorgen. Maar ook jullie kunnen scoren!

COOL!  MAAR HOE SCOOR IK DIE Q-WEDSTRIJDBAL?

Da's duivels makkelijk! Je stuurt vanaf maandag 30 mei met de Q-app een berichtje met daarin "Roeselare". En online kan je met de hashtag: #LetsHaveABall je streekgenoten oproepen om mee te stemmen!

De drie steden met de meeste stemmen, scoren de Q-wedstrijdbal. Op vrijdag 10 juni worden de 3 winnaars bekend gemaakt!Dus beste mensen, jullie moeten ons allemaal helpen en stemmen en iedereen oproepen om te stemmen want ... die Q-wedstrijdbal MOET ... naar Roeselare (West-Vlaanderen) komen. Deze wedstrijd wil Roeselare ab-so-luut winnen.

Beleef het EK op het Stationsplein op het  LED-scherm van 45 vierkante meter

Tijdens het WK voetbal twee jaar geleden supporterden al duizenden voetbalfanaten voor onze Rode Duivels op het Stationsplein. De lokale horeca is van plan om die volksfeestjes straks tijdens het EK over te doen, maar dan nog beter. Toen dtond er een scherm van 24 vierkante meter. Nu zakt er een ledtruck met een scherm van maar liefst 45 vierkante meter af naar het Stationsplein., Dat scherm stond onlangs nog opgesteld in het Koning Boudewijnstadion. Daarnaast is er ook een tweede scherm van 30 vierkante meter. Er worden verder ook dj's ingeschakeld Maar in combinatie met de Q-wedstrijd moet dit ook het allergrootste voetbalfeest in West-Vlaanderen en veel verder worden.

STEMMEN, STEMMEN , STEMMEN! VANAF MAANDAG 30 MEI

Dus … STEMMEN, STEMMEN, STEMMEN … op ROESELARE natuurlijk en vooral ook komen naar het STATIONSPLEIN op 13, 18 en 22 juni … en wie weet zelfs tot in de finale !

Om een stem uit te brengen, kan je de Q-app gratis downloaden via de website van de radiozender www.qmusic.be.