Burgemeester Kris Declercq wenst alle inwoners van onze stad een Gelukkig Nieuwjaar. Lees hier de nieuwjaarsbrief van onze burgervader:

 

 

 

 

Beste mede-Roeselarenaar,

 

2016 ligt achter ons, een bijzonder jaar, met mooie momenten om te koesteren, maar ook met uitdagingen van onzekerheid en onduidelijkheid in de wereld.

Een bijzonder jaar in Roeselare ook, met reuzen, groen en bruis in de stad, mooie prestaties van onze sportclubs, onze verenigingen en het vele talent in onze scholen en bedrijven. Maar ook met wateroverlast, onvoorziene gebeurtenissen en persoonlijk verlies.  

Zelf mocht ik de stad herontdekken als een stad van solidariteit en steun aan wie het nodig heeft, maar ook van gezelligheid, initiatief en ‘steeds voortdoen’.

Graag wens ik jou een opperstebest 2017 toe, met hoop, rust, adem en vriendschap.

Hoop in deze veranderende wereld, maar ook hoop voor jouzelf, voor wie het moeilijk heeft of ziek is, voor wie verdrietig is, dat dit jaar een jaar kan worden om ook uit de kleine mooie dingen van elke dag moed te putten om vooruit te kunnen.

Rust om op school een goed rapport te kunnen halen, gewaardeerd te worden op het werk of de job te vinden die bij je past, de kinderen het leven te zien ontdekken, te genieten van je familie, vrienden of dat onverwacht bezoek, misschien wel de mooie uitstap of reis waar je al lang naar uitkeek, dat goed glas wijn.

Adem om te kunnen wandelen en genieten, trots te zijn op ons Roeselare, waar het goed wonen is in je wijk of buurt.

Vriendschap, om tijd te kunnen maken voor mekaar, en samen verbonden te zijn, zoals ze in voetbal zeggen: ‘Oltegoare Roeseloare’, elke dag.

Dat wens ik je heel hartelijk toe,

 

Kris Declercq
Je burgemeester