Zondag zwaaide CD&V Roeselare de zomer uit tijdens de eerste openluchtversie van haar jaarlijkse zomerhappening. Het werd een voltreffer over de hele lijn. Veel volk, gezellige ambiance, een heerlijke barbecue, jong & oud in de ban van volksspelen, en het muzikale duo Brecht & Hannes in grote 'forme'.

Voorzitter Klaas Keirse vertelt: "Het Noordhof kleurde met een komen en gaan van zo'n 300 deelnemers 'oranje' van het volk. De machtige opkomst was een teken van waardering voor het vele werk van burgervader Luc Martens en zijn ploeg, niet alleen in de afgelopen moeilijke week, maar jaar in jaar uit. Doordat we dit jaar in het Noordhof onze tenten opsloegen, kwamen ook vele toevallige voorbijgangers een glas meedrinken en een babbeltje slaan met onze kopstukken. Een woord van dank aan de vele vrijwilligers die dit mogelijk maakten!

Staatssecretaris Hendrik Bogaert kwam de aanwezigen groeten én toonde zich een gedreven sportman: hij won nipt de zakloopwedstrijd waarmee de volksspelen op gang werden getrokken. 

 

 Foto's ook op Flickr : klik hier

Katelijne Vlaemynck werd de winnares van de Pasta-salade-wedstrijd.
Ze ontving een mooie verrasingsmand uit handen van CD&V-Voorzitter Klaas Keirse