Vanmiddag maakte Kris Peeters het Sociaal-Economisch plan van CD&V bekend tjdens een persconferentie. Samen zijn team van ministers, staatssecretarissen, lijstrekkers & Wouter Beke zet hij de lijnen uit van het programma waarmee we vooruit kijken naar de toekomst.

CD&V kiest voor economische groei
met sociale vooruitgang.

Kris Peeters beklemtoont dat dit 3D-Plan een haalbaar én betaalbaar plan is. Het is het CD&V-plan voor uw toekomst

Het 3Dplan van CD&V bevat 3 belangrijke pijlers voor uw toekomst:

  • Keuze voor lastenverlaging
  • Sociale vooruitgang
  • Investeringen

CD&V:  partner van uw plannen!

Wij-Magazine : "Ons plan voor uw toekomst"

Klik hieronder op het plaatje om ons interactief online-magazine én het toekomstplan door te nemen

 

"Wij. Het is niet zomaar de titel van dit magazine dat u een voorsmaakje geeft van het sociaal-economisch programma van CD&V. Vlaanderen beter maken doe je namelijk niet alleen, dat doe je samen. Wij samen dus. Met en voor u. Op een doordachte, vooruitstrevende maar vooral ook warme en menselijke manier.

De 6de staatshervorming maakt een sterk en samenhangend economisch beleid mogelijk, zowel in Vlaanderen als in België. Zo kunnen we nog meer dingen verbeteren en in beweging zetten. CD&V wil verder varen op de ingeslagen koers, maar met extra accenten op het gebied van jobcreatie, onderwijs, ondernemen, innovatie en sociale zekerheid. Dat doen we aan de hand van 8 stevige bouwstenen. 

In dit magazine lees je hoe CD&V  uw partner in het leven wil én kan zijn. Van de wieg tot het rusthuis. U leest hoe we een beleid uitstippelen dat zowel voor werkenden, ondernemers, gezinnen als zorgbehoevenden een aangename toekomst garandeert.

CD&V gaat voor een Vlaanderen waar economische groei hand in hand gaat met sociale vooruitgang. Een warm en toch ambitieus Vlaanderen? Het kan!"

Kris Peeters 


Je kan het Wij-magazine ook in gedrukte versie opvragen door een mailtje te sturen aan sam@cdenv.be

Twitterpresentatie van "Ons plan voor uw Toekomst

Klik hieronder op het plaatje. Dubbelklik op het groter te bekijken. 

 

 

 

8 bouwstenen voor de toekomst:


Klik hier voor de integrale tekstversie van het sociaal-economisch plan

Klik hier om Wij-magazine te lezen