De Stedelijke Academie voor Podiumkunsten te Roeselare is een bruisende academie. In de klassen hoor je en zie je gepassioneerde musici, acteurs en dansers.

In de lessen Muziek, Woord en Dans ontwikkelt men ieders talent. Of je nu liefhebber, amateur of ambitieuze prof in spe bent, de lessen zijn afgestemd op jou.

Jouw talent is immers hun passie. Hiervoor doet men beroep op de beste leerkrachten.

Nestwarmte voor Speelvogels from Ines Van Belle on Vimeo.

Dat de academie bruist, kan je ook merken aan de vele voorstellingen en concerten. Meer dan 200 grote en kleine projecten geven elk jaar opnieuw podiumkansen aan iedere speler of danser. Maar als leerling heb je ook een bevoorrechte positie als toeschouwer.

De kleuters maken spelenderwijs kennis met het podium, kinderen uit de basisschool krijgen lessen op maat. Je leert dan een instrument bespelen, goed zingen, correct spreken, toneel spelen of dansen. Jongeren kunnen meer en meer hun eigen keuzes bepalen. Ook volwassenen kunnen zich bij ons creatief uitleven. Je hebt geen vooropleiding nodig om te starten.

Heb je wel al ervaring, dan stippelen we samen met jou het juiste leertraject uit. We nodigen je uit om kennis te maken met STAP, een wereld vol podiumkunsten.

 

Klik hier & lees de erg mooie folder van STAP, waarin je alles verneemt over de Academie.