CD&V Roeselare verzamelde op zondag 3 februari 2019 voor een nieuwjaarsreceptie die gehouden werd in de VIP-lounge van SV Roeselare. Op de nieuwjaarsreceptie mochten we ruim 250 militanten verwelkomen. Een tiental afzwaaiende vrijwilligers werden in de bloemetjes gezet en ook voor de verhuizende Luc Martens was nog een laatste woord van dank voorzien.
Burgemeester Kris Declercq hield bovendien een erg gesmaakte nieuwjaarstoespraak.
 
Op onderstaande foto ziet u samen met schepenen, gemeenteraadsleden en leden van het bijzonder sociaal comité, in het bijzonder op de eerste rijde pas herkozen voorzitters van de CD&V-senioren (Francine Degroote) , van JONGCD&V (Sander Braeye & Stephanie Davidts) , de huidige afdelingsvoorzitter Jannick De Poorter, burgemeester en de twee Roeselaarse CD&V-kandidaten voor respectievelijk de federale en de Europese verkiezingen.
 
 
Eerste rij VLNR: Francine Degroote (senioren), Tom Vandenkendelaere (Europees kandidaat), Jannick De Poorter (voorzitter), Kris Declercq (burgemeester), Stephanie Davidts (co-jongerenvoorzitter), Nathalie Muylle (federaal kandidaat), Sander Braeye (co-jongerenvoorzitter). Pas herkozen Vrouw & Maatschappij-voorzitter Sharon Linclau ontbreekt op de foto.´