Alle Roeselaarse CD&V-leden kunnen tijdens de nieuwjaarsreceptie hun stem uitbrengen voor de lokale bestuursverkiezingen. CD&V is een partij die zichzelf voortdurend heruitvindt. Dat is onze kracht. Vandaar dat we ook in roeselare veel belang hechten aan de interne bestuursvernieuwing.

De driejaarlijkse bestuursverkiezingen zorgen er tegelijk voor dat er continuïteit zit in onze werking, maar ook dat nieuwe mensen kansen krijgen om een frisse wind te laten waaien door de partij. Da's typisch Cd&V & een toonbeeld van democratische werking.

Elk van onderstaande kandidaten is ongetwijfeld een stem waard, maar het is aan de leden om hierover te beslissen. Dit kan op zondag 10 januari 2016 tussen 11 uur & 12 uur 30.

Dit zijn de kandidaten:

Kandidaat Algemeen voorzitter
CD&V Roeselare

Jannick De Poorter

Kandidaat Voorzitter
CD&V-senioren

Marc Himpe

Kandidaat Voorzitter
Vrouw & Maatschappij

Sharon Linclau

Kandidaten Voorzitter

JONG CD&V

Bjorn Van Neste

Xavier Deruytter

We wensen de kandidaten alvast veel succes en zijn blij dat er voor elke geleding één of meerdere kandidaten zij in Roeselare.De toekomst van Vrouw & Maatschappij, Jong CD&V en de CD&V-senioren is verzekerd!

De stemming wordt gevolgd door onze traditionele nieuwjaarsreceptie.

NIEUWJAARSRECEPTIE

 Klik hier om je vooraf in te schrijven.CD&V Roeselare nodigt je van harte uit op haar nieuwjaarsbijeenkomst. Breng gerust familieleden mee. Iedereen is welkom. 

Voorzittersverkiezingen
Vooraleer het glas te heffen, verkiezen we eerst een nieuwe algemeen CD&V-voorzitter voor onze afdeling en nieuwe voorzitters voor JONGCD&V, Vrouw & Maatshappij & de CD&V-senioren. Enkel CD&V-leden uit Roeselare kunnen hiervoor hun stem uitbrengen.

Nieuwjaarstoespraak door Senator Steven Vanackere
Samen met onze mandatarissen en bestuursleden genieten we na de toespraak samen van het dessertenbuffet.

Met vriendelijke groeten,

Jannick De Poorter
Voorzitter CD&V Roeselare a.i.