Sinds kort kan je op de website www.roeselize.me podcasts van Gene Vangampelaere beluisteren. Bij Gene's eerste podcast(°) was Luc Martens te gast.  Het werd een boeiend én openhartig gesprek met onze burgemeester.


Gene Vangampelaere : "Tijdens een openhartige babbel hadden we het over zaken waar hij trots op is maar ook over welke beslissingen hem moeilijk lagen. Ook de invloed van de wereldwijde vluchtelingencrisis op de stad kwam aan bod. Verder kom je te weten waarom de Muntparking niet de beste keuze was en of de binnenstad op termijn autoluw of autovrij moet worden. Tot slot hadden we het over de beslissing om Kris Declerq burgemeester te laten worden en of die wel gedragen werd door de hele CD&V fractie en over het feit of hij van plan is om in Roeselare te blijven wonen als hij geen burgemeester zal zijn".

Klik op de rode knop hierboven om het gesprek te beluisteren.

Met dank aan Gene Vangampelaere

(°) Podcast = is een audiouitzending waarbij het geluidsbestand op aanvraag wordt aangeboden door middel van webfeeds. Dankzij de introductie van draagbare mp3-spelers zoals de iPod was deze vorm van uitzenden snel populair onder radioamateurs. De term podcast is dan ook een samentrekking van iPod en broadcast (Engels voor 'uitzenden').