Ook de burgemeester van Roeselare, Kris Declercq zet de rode neus op. Hiermee geeft hij het goede voorbeeld voor onze stad.

Zaterdag 3 december 2016 is het voor het tweede jaar op rij "Rode Neuzen Dag".

 

 

Samen met jou en heel Vlaanderen willen we geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen.

Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet de zorg die ze nodig hebben. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen.

Wat is rode neuzen dag?

Eén op de vijf Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen, dikwijls met zware gevolgen. Daarom organiseren VTM, Qmusic en Belfius op zaterdag 3 december 2016 voor de tweede keer op rij Rode Neuzen Dag. Samen met jou en heel Vlaanderen willen we geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet de zorg die ze nodig hebben. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen.

Hoe?

Bij Rode Neuzen Dag staat ‘fun-raising’ centraal. Enerzijds willen we, door te lachen en samen gek te doen, het taboe rond psychische problemen doorbreken en het Rode Neuzenprobleem bespreekbaar maken. Anderzijds willen we, door middel van acties en donaties, geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Het hoogtepunt van de actie wordt de slotshow op zaterdag 3 december. Tal van acteurs, comedians en artiesten passeren de revue tijdens een ongeziene humormarathon op radio en televisie.

Jouw hulp is nodig!

Uiteraard kan deze dag alleen maar een succes worden als we ons samen inzetten voor deze problematiek. Wacht daarom niet tot december en ga nu al aan de slag. Verzin een ludieke actie en zamel zoveel mogelijk geld in om jongeren die mentaal in de knoei zitten psychologisch te ondersteunen. Zo kunnen ze in een vroeg stadium geholpen worden zodat de problemen niet erger worden. Toon jouw neus voor het goede doel!

Meer info : www.rodeneuzendag.be