Op 20 en 21 juni komt de uniekste boetiek van het land naar Roeselare : "Boetiek Uniek" strijkt neer op De Munt waardoor het plein verandert in een uniek dorp vol kraampjes met zelfgemaakte en duurzame spullen.

Boetiek Uniek is een unieke beurs met een neus voor wat hip en trendy is. Kom snuisteren tussen de kraampjes van onze jonge creatievelingen. The place to be voor wie van handgemaakte spulletjes houdt. Ongetwijfeld ga je niet met lege handen naar huis. Originele items met een verhaal vind je hier.

Enthousiaste hobbyisten kunnen inschrijven tot 31 mei. In ruil voor een plaatsje op de beurs, verwacht Boetiek Uniek een leuke aankleding van de stand, een waarborg van 25 euro én medewerking voor het promoten van het evenement. Deelnemers ontvangen vanaf 5 juni alle praktische info. Standhouders die twee dagen aanwezig kunnen zijn op het evenement, krijgen voorrang.

Het aantal plaatsen is beperkt, daarom selecteert de Boetiek standhouders die passen binnen het concept, hun creaties zelf vervaardigen en hebben wij een voorliefde voor jonge starters.

Er zijn ook openworkshops & ateliers voorzien , naast een retro kapsalon waar je gratis een make-over kunt ondergaan. Er is ook een retro make-up-stand
Op de Munt zal je ook eens KIDS corner vinden met animatie op maat van de allerkleinsten

Parkeergelegenheid: ondergrondse parking de Munt

Georganiseerd door: Jeugddienst Roeselare

Info en nieuwtjes via https://www.facebook.com/boetiekuniek .

Inschrijven kan door hier te klikken