Van maandag 22 mei tot en met vrijdag 23 juni kan je in Roeselare op verschillende locaties samen studeren , reserveren kan vanaf maandag 15 mei.

Tijdens deze blokperiode openen ARhus, het stadhuisVives, het Huis van de voeding en de Onze-Lieve-Vrouwe kerk hun deuren voor studenten.

Op de meeste locaties is er gratis wifi en op enkele locaties voorzien we gratis water, koffie of fruit en enkel ontspanningsmomenten.

Schepen van flankerend onderwijsbeleid Dirk Lievens : "Vanaf vandaag kan je via de website je eigen werkplek reserveren. We voorzien in elk blokpunt een ruime werkplek en voldoende stopcontacten. Op de meeste locaties is er gratis wifi en op enkele locaties voorzien we gratis water, koffie of fruit en enkel ontspanningsmomenten "

Wat je in welk blokpunt vindt, kan je terugvinden op deze site: https://www.teleblok.be/samen-blokken/ga-naar-een-blokpunt/blokpunt-roeselare.

Overzicht van de blokpunten :

Om zeker te zijn van je plaatsje, raden we je aan om te reserveren. Ook dat kan op deze site: www.teleblok.be/roeselare vanaf 15 mei 2017.

Via www.facebook.com/teleblok kan je dagelijkse updates en concrete info over de blokpunten terugvinden.

We wensen alle studenten alvast veel succes tijdens de blok- & examenperiodes.