Op 8 november trekken de Amerikanen naar de stembus. Vraag jij je af waarom Hilary Clinton zo goed scoort in de peilingen? Wil je weten hoe Trump zijn campagne aanpakt? Of wil je misschien enkele tips uit de Amerikaanse campagne gebruiken voor jouw eigen verkiezingscampagne in 2018 of 2019? Je komt het allemaal te weten tijdens deze Amerikaanse avond met gastspreker Reinout Van Zandycke.

Reinout is zaakvoerder van Exposure, een bedrijf gespecialiseerd in sociale media en politieke communicatie. Hij deed als student reeds verschillende onderzoeken naar de Amerikaanse verkiezingen en trok deze zomer ook zelf naar de Verenigde Staten om er te leren van de besten. Hij ontmoette er verschillende actoren zoals campagnemanagers, woordvoerders, burgemeesters en wil deze ervaringen dan ook graag met ons delen.

Als specialist politieke communicatie volgt hij de trends binnen de Amerikaanse verkiezingen op de voet el vertaalt dit naar formules en tips voor een campagne in Vlaanderen.

  • Wanneer: donderdag 3 november om 19:30
  • Waar: kantoor EUTOM, Manestraat 24 te Roeselare


Wil je er graag bij zijn? Bevestig dan zeker je aanwezigheid via dit evenement en stuur een mailtje naar marliesm.declercq@hotmail.com.

Wij voorzien Budweiser, Cola, nachos en popcorn om helemaal in de stemming te komen!Een organisatie van JONGCD&V Roeselare in samenwerking met JONG CD&V regio Roeselare-Tielt