Caroline Martens

Gemeenteraadslid

  Ik ben sinds begin 2017 opnieuw gemeenteraadslid in Roeselare & woonachtig in Krottegem

  Ik was daarvoor ook al eens 6 jaar gemeenteraadslid van 2008 tot 2012 . Ik sta voor een gezonde en dus veilige, toegankelijke en groene stad.

  Ik wil mij vooral focussen op gezondheid en de thema's die hier voor zorgen: een stad waar aandacht is voor vergrijzing en de woonzorg die dit meebrengt. Aangepaste seniorenflats die betaalbaar zijn, uitgerust met de nodige hulpmiddelen om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen.

  Een veilige stad waar voetpaden vlak liggen, overgangen goed zichtbaar zijn voor het verkeer, voldoende verlichting aanwezig is zodat er geen donkere hoekjes zijn, en zwerfvuil en bouwafval geen verkommerde indruk wekken.

  Een toegankelijke stad, waar zowel voetgangers, als fietsers maar ook wagens op een vlotte manier hun weg vinden zodat er niet nodeloos moet omgereden en gezocht moet worden. Fietspaden die plots stoppen in het midden van een drukke baan, of die er gewoon niet zijn moeten de nodige aandacht krijgen.

  Een groene stad, waarbij niet alleen de stadsbossen in de rand verder worden aangeplant, maar ook binnen in de stad rustpunten van groen worden voorzien, en betonnering wordt tegengehouden. Dit opdat iedereen zich in onze gezonde, zorgzame en veilige stad thuis mag voelen!

  Vanmiddag voerde Vrouw & Maatschappij Roeselare haar jaarlijkse "Witte Lintjes-actie" aan het Busstation. Ze vragen dit jaar…

  Lees meer

  CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.